Szórakoztató társadalomkritika.

Szemszögmérő

Puzsér betegsége

2013. február 01. - Répási Bálint
Eddig nem volt más, csupán sokak által rosszindulatúnak gondolt híresztelés, miszerint Puzsér Róbertet súlyos betegség gyötri az utóbbi időben, azonban ez ma már lényegében bizonyítható.-állítja mentális betegségekkel foglalkozó szakértő forrásunk. A kritikust állítólag gyötrő betegség nem más, mint a monoton gondolati rekreációs szindróma, amelynek jellemzője, hogy a kedves páciens nem képes elméjének egy-egy gondolati elemén túllendülni huzamosabb időn keresztül. Ilyen formán az fordulhat elő, hogy akármit tolunk áldozatunk szép bajusznyírással keretezett képébe, gondolkodás nélkül egy adott dolog villan a fejébe, témától teljesen függetlenül. Ez a monotonon visszatérő kényszergondolat lehet akár személy is, Puzsér esetében nem más az illető, mint Hajdú Péter. Orvosszakértőnk szerint a jelenség igencsak gyakori, rengeteg jobboldali szavazó keresi fel őt Gyurcsány miatt, vagy éppen balodaliak a kényszeres Orbánra gondolás okán. Azonban a bulvárszemétdomb tetejére magát felküzdő műsorvezető és producer annyira uralja a kritikus gondolatait, hogy szinte már átvette elméje felett az uralmat. Nem telik el nap, hogy Puzsér ne posztolna a saját oldalán valamilyen vele kapcsolatos kritikát. Nyilván nem nagy kunszt őt negatív színben feltüntetni, hiszen az ember töltése negatívabb, mint egy elektronfelhőé. Ha ez nem lenne elég, Puzsér az egész 2013-as évét Hajdúnak áldozza, vagyis éppenhogy ellene, s ezt a saját oldalán be is jelentette. Nem a bulvármocsok ellen, hanem személyesen Peti ellen, ami azért - valljuk be - nem semmi!
Hajdú azaz Puzsér nagy ellenfele
"Hatalmasat ugrott az utóbbi időben a Frizbi nézettsége, mivel Puzsér közvetíti a Facebookon műsorvezetőnk életét. Ennek csak örülni tudunk." - nyilatkozta a TV2 programigazgatója. A betegség tényét azonban a páciens szilárdan tagadja, sőt egyenesen elmenekült az újságírók elől, amikor nekiszegezték a kérdést, miszerint tényleg csak frizbit hajlandó a kutyájának dobni, illetve igaz-e a hír, hogy a "sor" szót már csak h-val és w-vel képes leírni. Állítólag a megmondóember az avasi lakótelepen lévő panelban húzta meg magát egy ismeretlen rokonánál a vérespennájú firkászok elől. Itt azonban nem értek véget megpróbáltatásai, ugyanis összetalálkozott a folyosón az éppen egy másik családhoz beköltöző Gyurcsány Ferenccel, amitől teljesen kibukott. Ennek tetejébe még az M1 szemközt című műsorába is meginvitálták, ahol Hajdú és Fiala lettek volna a kérdezők, amelyet természetesen visszautasított. Az inzultusok sora azonban itt még nem ért véget. Az MTI tudósítói szerint a lakótelepet tegnap kilenc óra tájában Gucci kabátos nyugdíjasok vették körbe Mercedeseikkel, Puzsér elleni tiltakozásképpen. Nehéz lehet a mi Robink élete, s úgy tűnik nem is nyugszik le, amíg az állapota nem javul, de innen kívánunk neki gyógyulást, hogy majd egy szép nap a Hajdúról csak a mosógépe jusson eszébe.

A bejegyzés trackback címe:

https://szemszogmero.blog.hu/api/trackback/id/tr68638124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása